Dit ben ik

Ik ben Ineke krijt, fotograaf. Ik werkte eerder 9 jaar als ontwerper bij verschillende architectenbureaus. Door de crisis kwam mijn baan en toekomst op losse schroeven te staan. Hét moment om mijn passie voor vormgeving en fotografie te volgen en daar mijn werk van te maken. Achteraf gezien een geweldige keuze, want sinds 2009 werk ik fulltime en met veel plezier als professioneel fotograaf.

Ik doe wat ik leuk vind en waar ik goed in ben. Of het nu gaat om architectuurfotografie, interieurfotografie, woningfotografie of hoogtefotografie, elke opdracht is weer anders. De variëteit in mijn werk is wat ik zo leuk vind. Mijn uitdaging is om steeds weer de foto’s te maken die een gebouw of interieur het beste tot zijn recht laat komen, terwijl ik ook mijn eigen stijl inbreng. Geduldig wacht ik op de juiste weersomstandigheden , dat levert het mooiste resultaat op.

In mijn vrije tijd geniet ik óók van het leven, met vrienden, vriendinnen en met mijn gezin. Ik ben getrouwd en heb 2 jongens.

Wil je ook dat jouw projecten professioneel gefotografeerd worden en spreken mijn foto’s je aan? Neem dan contact met me op om een afspraak te maken.

Bouwkunde
Hogeschool Utrecht, 1990-1995
Afgestudeerd

Architectuur
TU-Delft, 1995-1999
Afgestudeerd

Fotoschool Statief
2009 – 2012